Management Informatie

Altijd een up-to-date statusoverzicht hebben van uw publicaties geeft gemoedsrust. Weten hoeveel advertenties zijn geboekt, in productie zijn, worden gecorrigeerd of klaar zijn, maken het mogelijk om actief het werkproces aan- en bij te sturen. Bovendien kan het analyseren van de commerciële prestaties belangrijke input leveren voor het verkoopproces.

AdFactory biedt een veelvoud aan rapporten en exports met gedetailleerde managementinformatie. Van het analyseren van kortingen, of boekingen per bedrijfstype, tot verkoop per titel, team, accountmanager, klant etc. En mocht uw vereiste overzicht er niet bij zijn, dan is het gemakkelijk te maken!

Advertentie verkoop en boeking

Advertentie verkoop en boeking

Aangezien advertenties de meeste inkomsten genereren voor gratis kranten en tijdschriften, moet de advertentieworkflow goed zijn georganiseerd en worden gecontroleerd. Daarnaast zijn hulpmiddelen die het verkoopproces helpen even belangrijk.

Read more

Self-service

Self-service

Steeds meer mensen boeken liever hun familie-advertenties of advertenties via internet. Dit soort advertenties hebben meestal een eenvoudige lay-out en in daarbij horende lage prijs. Toch kan het soms behoorlijk wat tijd kosten om deze te produceren, en vaak moeten er heel veel facturen voor relatief lage bedragen worden verzonden (en worden opgevolgd).

Read more

Productie

Productie

Het produceren van advertenties en pagina's moet gebaseerd zijn op actuele inhoud en planning. Een real-time koppeling van productie met input-tools is daarvoor essentieel. Bovendien bespaart het voor de advertentieproductie veel tijd wanneer het zoeken naar klantmateriaal niet nodig is en goedgekeurde advertenties automatisch worden opgenomen in de publicatielijst.

Read more

Management Informatie

Management Informatie

Altijd een up-to-date statusoverzicht hebben van uw publicaties geeft gemoedsrust. Weten hoeveel advertenties zijn geboekt, in productie zijn, worden gecorrigeerd of klaar zijn maken het mogelijk......

Read more

Redactioneel

Redactioneel

Voor dagbladen is er een ruime keuze aan redactionele systemen. Maar voor wekelijkse of maandelijkse kranten en tijdschriften zijn deze systemen meestal te groot, te complex, te duur ...

Read more