Advertentie Verkoop en Boeking

Aangezien advertenties belangrijke inkomsten genereren, zeker voor gratis kranten en tijdschriften, moet de advertentieworkflow goed zijn georganiseerd en worden gecontroleerd. Daarnaast zijn hulpmiddelen die het verkoopproces helpen net zo belangrijk.

Voor het actief verkopen van advertenties is de orderhistorie van klanten, evenals een overzicht van al zijn communicatie, van vitaal belang, en moet gemakkelijk en overal op te roepen zijn. Zaken als boekingsfouten, verkeerde prijzen, resulterend in handmatige correcties, mogen eigenlijk niet gebeuren. Een advertentie maken moet snel, gemakkelijk en foutloos gaan!
Het webbrowser gebaseerde Adfactory -advertentiesysteem biedt dat allemaal, en nog veel meer. Gebruik de up-to-date de verkoop- en productie-overzichten wanneer en waar u ook bent, zodat u het proces altijd optimaal kunt aan- en bijsturen....

Advertentie verkoop en boeking

Advertentie verkoop en boeking

Aangezien advertenties de meeste inkomsten genereren voor gratis kranten en tijdschriften, moet de advertentieworkflow goed zijn georganiseerd en worden gecontroleerd. Daarnaast zijn hulpmiddelen die het verkoopproces helpen even belangrijk.

Read more

Self-service

Self-service

Steeds meer mensen boeken liever hun familie-advertenties of advertenties via internet. Dit soort advertenties hebben meestal een eenvoudige lay-out en in daarbij horende lage prijs. Toch kan het soms behoorlijk wat tijd kosten om deze te produceren, en vaak moeten er heel veel facturen voor relatief lage bedragen worden verzonden (en worden opgevolgd).

Read more

Productie

Productie

Het produceren van advertenties en pagina's moet gebaseerd zijn op actuele inhoud en planning. Een real-time koppeling van productie met input-tools is daarvoor essentieel. Bovendien bespaart het voor de advertentieproductie veel tijd wanneer het zoeken naar klantmateriaal niet nodig is en goedgekeurde advertenties automatisch worden opgenomen in de publicatielijst.

Read more

Management Informatie

Management Informatie

Altijd een up-to-date statusoverzicht hebben van uw publicaties geeft gemoedsrust. Weten hoeveel advertenties zijn geboekt, in productie zijn, worden gecorrigeerd of klaar zijn maken het mogelijk......

Read more

Redactioneel

Redactioneel

Voor dagbladen is er een ruime keuze aan redactionele systemen. Maar voor wekelijkse of maandelijkse kranten en tijdschriften zijn deze systemen meestal te groot, te complex, te duur ...

Read more